Home

Links naar Linkleuke Sites


Allereerst wil ik de site bedanken die me in staat heeft gesteld om deze Persoonlijke Pagina te ontwerpen. HTML Goodies, een site met Alles Wat Je Altijd Al Had Willen Weten Over HTML, geschreven door Joe Burns, Ph.D. In zeven lessen zul je alles wat ik hier heb gedaan ook kunnen, en net zoals ik (hopelijk) indruk op je vrienden kunnen maken.

HTML Goodies

De site die me daarna hielp ruimte te vinden om mijn nieuwe kunstje te vertonen heet The Free Site, die me verwees naar 50megs en Phaistos Guestbooks. Het is ook een geweldige site om gratis plaatjes en dergelijke te vinden.

The Free Site

Veel van de clipart op mijn pagina's is afkomstig van Zena's Clipart Collection. Helaas is deze site een slachtoffer van zijn eigen succes geworden: hij bestaat niet meer. Een andere site met handige plaatjes (zoals pijlen) die ik veel heb gebruikt is de Clipart Directory. Als je op zoek bent naar groovy animaties, neem dan eens een kijkje in de Animated Gif Archive op Harry the Cat's homepage.

The Free Site

Als je je eigen homepage hebt en je wil die bij zoveel mogelijk zoekmachines opgeven, doe dan net zoals ik en ga naar de Add Me site, waar je je URL bij 34 verschillende zoekmachines kan registeren.

Add Me!


Alfabetisch overzicht van mijn favoriete links


Email me!
E-mail me

Free GuestBooks by Phaistos Networks!
Read My Guestbook! | Sign My Guestbook!