Home Home
Dus, wat wil je eigenlijk weten?

Deze pagina is opgedragen aan mij. Alleen maar mij.
Hoewel...
...hier is een link naar mijn broertje's website.

Dit is een foto van mijn familie en mij. We zijn met z'n zessen maar de kat wou niet op de foto.

Van links naar rechts:
Erik (18), Janne (21), Marian (50), ik (24), Ot (54)

Ik ben geboren op 13 november 1976.
Dus ben ik zowel een Schorpioen als een Draak.
Dat heeft als resultaat dat ik enigzins ge´nteresseerd ben in bijna alles wat met astrologie of mythologie te maken heeft.
Mijn naam schijnt ook iets over mijn karakter te zeggen. Hoewel ik daar een beetje skeptisch over ben, plaats ik hier toch maar een link naar de Kabalarische analyse van mijn naam. Als je dit soort dingen interessant vindt, probeer het zelf dan eens!
Een aantal andere interessante sites over astrologie zijn bijvoorbeeld de Astrodienst Atlas and Free Chart Service, waar je je eigen horoscoop gratis kunt laten trekken, kaart en al, als je alleen maar de plaats, datum en tijd van je geboorte invult. Er is ook een dagelijkse gedetailleerde horoscoop.
Met je eigen horoscoop in de hand kun je dan naar Astrology-Numerology.com om je persoonlijke karakter-interpretatie op te zoeken. Ze hebben beschrijven van elk sterrebeeld, combinatie van sterrebeelden of ascendanten, en van bijna elke planeet die je karakter kunnen be´nvloeden. Ik had de grootste lol!

Hoe dan ook, in de afgelopen vierentwintig jaar heb ik veel dingen gedaan, veel leuke maar ook saaie mensen ontmoet, heel veel baantjes gehad (als je me niet gelooft, klik dan hier om mijn CV te zien), heel veel boeken gelezen, de ins en outs van de meeste grote steden in Europa leren kennen, en heel veel plezier gehad.
Dit alles kun je dan ook wel ergens terugvinden op mijn persoonlijke pagina's.

Ben je benieuwd naar foto's van mijn vrienden, familie, huisdieren, en mij? Erg benieuwd? Dan mag je deze link volgen naar mijn foto-album.

Boeken zijn mijn grote passie. Ik ben nog steeds over de HTMl aan het zweten om mijn eigen boekenwinkeltje op het net te zetten, maar dat zijn alleen boeken die in het Engels zijn geschreven. Toch al de boeken die ik het meeste lees...
Misschien komt er ooit nog een Nederlandse versie van, als ik meer tijd heb.

Een aantal van mijn favoriete dichters zijn W.H. Auden, Philip Larkin, Seamus Heaney en Emily Dickinson. Ik heb een selectie gemaakt van de gedichten die ik het mooist vind en die op deze pagina's gezet. Maar als je houdt van links heb je dat waarschijnlijk al gemerkt...
Ik ben ook compleet verslaafd aan de Discworld novels van Terry Pratchett, en de cyberpunk (of wat het dan ook mag zijn) van Iain M. Banks. Ik heb nog niets van zijn "reguliere" boeken gelezen, maar naar ik heb gehoord zijn die even goed.

Trouwens:
Wil je mijn hondje zien?

Nou, eigenlijk is het niet mijn hondje, want ik ben een kattenmens... Maar ik ben wel een van de vaste redacteuren, en hoofdredacteur van de poŰzie-sectie, van ons fantastische blad Underdog.

Now online!!!

Als je opeens de overweldigende aandrang voelt om iets op te sturen...
Dit is het Internet, niemand houdt je tegen!

Ik ben ook gek op muziek. Ik ben enigzins een muzikale omnivoor; ik vind bijna alles goed. Van Tori Amos tot Satie, van Marilyn Manson tot Ella Fitzgerald, van Sting tot Skunk Anansie. Ik heb ook een ietwat vreemde hobby: ik verzamel songteksten. Ik heb nu ongeveer 2500 verschillende teksten op mijn harde schijf staan, maar ik ben bang dat ik iets illegaals zou doen als ik ze op deze pagina zou zetten, hoe graag ik ook zou willen...

De groep waar ik absoluut fan van ben heet the Divine Comedy, wereldberoemd in Engeland. Hier in Nederland hebben ze een kleine, maar trouwe schare aanhangers. Zanger Neil Hannon schrijft de beste songteksten die ik ooit gehoord heb. Om een idee te krijgen, surf naar de Indulgence website, waar ook interview en leuke feitjes op staan; naar mijn mening de beste Divine Comedy site op het net.

I want to take my pleasures where and how I will, be they disgraceful, distasteful or distilled...


Email me!
E-mail me

Free GuestBooks by Phaistos Networks!
Read My Guestbook! | Sign My Guestbook!